MAMMA D'ITALIA

MAMMA D'ITALIA Heerlijke Italiaanse gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2027 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mamma d'Italia. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 21:02 Netjes optijd die op gegeven was .en vooral belangrijk het was warm.
22 jun 2022 om 21:53 Oud en vertrouwd altijd lekker eten!
19 jun 2022 om 23:09 Ut was lekker
18 jun 2022 om 23:28 Op tijd bezorg. Goed warm. Heerlijke pizza’s en kapsalon
11 jun 2022 om 23:19 ben na 1,5 uur wachten maar gaan bellen,had al 45 minuten de melding dat het ieder moment bezorgd kon worden. heb het uit eindelijk afgehaald en 2 drankjes ter compensatie gehad.
11 jun 2022 om 20:38 Snel geleverd Heerlijk en smaakvol Een aanrader voor lekker eten
9 jun 2022 om 20:58 Pizza en shorma schotel ware lekker alleen jammer dat je uitgedroogde komkommer tomaat en bruine sla erbij krijg. En de satesaus was koud ik vond tegen vallen ben niet gewent van jullie
7 jun 2022 om 20:39 Top weer, bezorgen duurde lang maar dat werd van te voren aan gegeven.
5 jun 2022 om 23:25 We hebben meer dan 2 uur moeten wachten en de pizza was niet meer warm. De vorige keren was het wel op tijd.
2 jun 2022 om 14:45 Pasta Gamberetto zonder de beloofde rucola en parmeszaanse kaas. Was gewoon een bergje tagliatelle in een hoop saus waar je de garnalen moest zoeken en waar je uiteindelijk ook nog eens een stevige voedselvergiftiging van oploopt, nooit meer dus.
30 mei 2022 om 14:38 Helaas totaal verkeerde bestelling ontvangen. Er werd een pizza bezorgd, maar niet wat besteld was. Telefonisch niet bereikbaar, helaas ergens anders opnieuw moeten bestellen
29 mei 2022 om 0:50 Zou binnen een uur bezorg worden, vervolgens na 1,5 uur nog niks gekregen. Hebben meerdere keren proberen te bellen en er werd niet opgenomen. Uiteindelijk hebben we onze bestelling wel gekregen