MAMMA D'ITALIA

MAMMA D'ITALIA Heerlijke Italiaanse gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1526 beoordelingen
22 okt 2020 om 20:35 Prima hete kip speciaal,met loeihete frietjes mooi op tijd gebracht. Zeker doen!! Bezorgd op donderdag avond wel van tevoren besteld.
18 okt 2020 om 20:02 Twee uur bezorgtijd maar op zondag weet je dat het langer kan duren. Heerlijke pizza's. Wachten waard.
18 okt 2020 om 19:23 Eten was echt lekker maar de bezorging was helaas fout gegaan (een ding was verkeerd geleverd) wel zeer vriendelijk aan de telefoon en uiteindelijk snel en goed opgelost!
18 okt 2020 om 19:10 Eten was gelukkig weer super lekker bezorging 90 min voor een weekend oké
17 okt 2020 om 23:04 Weer spaghetti gekregen terwijl we Penne besteld hadden en dat is niet voor het eerst
17 okt 2020 om 21:15 We hadden om 17.15u besteld en het eten werd pas om 19.10u bezorgd.Dit was op zaterdag De geschatte 40 min klopt niks van!!De trace locatie werkt ook niet Miste van mijn bestelling ook nog een whiskeysaus
17 okt 2020 om 20:03 Bezorging ruim half uur te laat Niet fijn
14 okt 2020 om 21:52 Pizza bodem had weinig smaak en was behoorlijk droog. Bij bestelling had ik 2 drankjes besteld, maar mijn cola light ontbrak.
12 okt 2020 om 8:01 Voor 18 u pizza’s besteld om 18.25 u gebeld toen waren ze nog op een bezorger aan t wachten. Toen ik belde kon ik mijn verhaal niet afmaken omdat de telefoon erop werd gegooid. Al klacht ingediend en verwachten ons geld terug. Geen pizza gegeten dus.
11 okt 2020 om 21:01 Pizza was een beetje sompig, voor de rest was het heel lekker!
11 okt 2020 om 19:24 Heerlijke pizza's! Alleen jammer dat ze dik te laat komen voor de 2e x. Had om 5 uur besteld, zou rond 6 uur er zijn en kwam pas om tie over 7. Pas de tijd aan of laat iets weet en bied excuses aan als er wordt gebeld.
11 okt 2020 om 17:43 Lekkere shoarma en kipsaté Pitabroodjes ook heel lekker Friet was wel wat afgekoeld, dat was jammer